Lukaku én Batshuayi scoren ook samen: "Niet slecht voor twee aanvallers met een apart verleden bij Anderlecht en Standard hé"
Diederik Geypen
Diederik Geypen

Lukaku én Batshuayi scoren ook samen

Lukaku én Batshuayi scoren ook samen: "Niet slecht voor twee aanvallers met een apart verleden bij Anderlecht en Standard hé"
Foto: © photonews

Met een doelpunt tegen Costa Rica in de koffer zwaaide Michy Batshuayi het Belgische volk uit. De aanvaller tankte vertrouwen na de enkelblessure die hij midden april opliep.

"Het was belangrijk om onze aanloop goed af te sluiten", blikte Batsman terug op de 4-1-triomf tegen Costa Rica. "We lieten veel goede dingen zien vandaag. Over het geheel bekeken was dit de beste wedstrijd van de voorbereidingscampagne. Waarom? Wat we wilden doen, lukte ook. Én ik scoorde." (knipoog)

Dit was de beste wedstrijd van de voorbereidingscampagne

Op aangeven van spitsbroerder Romelu Lukaku legde Batshuayi de 4-1 binnen. "Opnieuw scoren na weken afwezigheid deed deugd. Veel spelers tankten vertrouwen. Dat het klikte met Romelu? Dit was niet de eerste keer natuurlijk. We vinden elkaar goed op training en in wedstrijden. Niet slecht hé voor een aanvaller met een verleden bij Anderlecht en de andere bij Standard." (lacht)

Vier jaar geleden nam Marc Wilmots Batshuayi niet mee naar Brazilië. Nu maakt de centrumspits zich op voor zijn eerste wereldbeker. "Dat prikkelt me natuurlijk enorm, maar dat doet elk vriendschappelijk duel ook. Het WK is natuurlijk nog iets anders, daar komen alles beste spelers van de wereld samen."

Stort €50 en speel met €150