eupEupen
borRBD Borinage
Datum: 30/11/2013 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Kehrweg Stadion
Eupen wil leider blijven door te winnen van seizoensrevelatie
Eupen wil leider blijven door te winnen van seizoensrevelatie
Foto: © SC

De competitie in tweede klasse is halfweg. Leider Eupen wil bevestigen en zoekt drie punten tegen Boussu Dour, toch de seizoensrevelatie.

Zaterdagavond neemt leider Eupen het op tegen Boussu Dour. De thuisploeg wist zich als winnaar te kronen na de heenronde, maar ook Boussu Dour heeft er een schitterende heenronde opzitten. Het staat momenteel op een knappe zesde plaats en kan het Eupen wel eens heel moeilijk maken. De thuisploeg kan zich geen misstap veroorloven met de zware concurrentie in de stand.

Lommel United kan een goede zaak doen bij winst tegen RWDM Brussels. De laatste weken gaat het uitstekend met de Limburgse club en het blijft stelselmatig klimmen in de stand. Het is wel nog niet zeker of de club kan rekenen op Zinho Gano. De spits heeft nog steeds last van zijn blessure. Met RWDM Brussels komt het nu een ploeg tegen die net boven hen staat, een echte zespuntenmatch is het.

Heeft Westerlo de nederlaag tegen Eupen al weten door te spoelen? De ploeg van trainer Dennis van Wijk neemt het zaterdagavond op tegen AFC Tubeke. De bezoekers zijn aan een wisselvallig seizoen bezig. De ene week is het alles en de volgende week niets. Wat kan het tegen Westerlo in de eerste wedstrijd van de terugronde?

Volledig schema:

Lommel - RWDM Brussels
Tubeke -Westerlo
Eupen - RBD Borinage
Geel - WS Brussels
Heist - Dessel Sport
Virton - Hoogstraten

Pakt Boussu Dour de scalp van Eupen?

Kan Boussu Dour straks ook winnen in en tegen Eupen? Waag gerust een gokje bij UNIBET. Een gokje van 60 euro kan u maar liefst 330 euro opleveren. Bij een gelijkspel strijkt u nog altijd 240 euro op. Stel eerst uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open er dan een via DEZE WEBSITE en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

2e klasse