Datum: 24/10/2015 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Burgemeester Van de Wiele Stadion
Antwerp FC wil nu ook door Deinse Brielmeersen razen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Antwerp FC gaat vanavond op bezoek bij KMSK Deinze

Antwerp FC wil nu ook door Deinse Brielmeersen razen
Foto: © SC

KMSK Deinze krijgt vanavond het bezoek van Antwerp FC. De leider in de tweede klasse voetbalt dezer dagen op een wolkje, maar de promovendus heeft punten nodig om de ambitie waar te maken.

KMSK Deinze is namelijk één van de clubs die volgend seizoen in de profliga aan de slag willen. "We zijn goed aan het seizoen begonnen", vertelt Sandro Calabro. "Maar de voorbije weken liep het iets minder."

"We hebben vanavond helemaal niets te verliezen", aldus de voormalige aanvaller van de Great Old. "Deinze is van plan om de huid duur te verkopen. En voor mij is de wedstrijd natuurlijk extra speciaal."

Antwerp wil dan weer winnen in de Brielmeersen om de komende weken in een zetel aan te vatten. Het programma brengt de oudste club van 't land namelijk naar wedstrijden bij Lierse SK en tegen Cercle Brugge. 

"Iedereen verwacht heel veel van Antwerp", aldus David Gevaert. "Maar dat is ook normaal. We hebben nog steeds niet verloren. Maar ik moet als trainer nuchter blijven en alles in de juiste context zien."

Wint de Great Old ook in Deinze? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een aardige 114 euro op. Denk je eerder dat de oranjehemden voor de eerste rood-witte nederlaag zullen zorgen? Dan mag je maar liefst 228 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK