beeBeerschot
roeRoeselare
1-1
2-1
Datum: 03/11/2018 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Beerschot Wilrijk ziet nog doel en wil non-match tegen Roeselare rechtzetten: "Alles op die tweede plaats, je weet nooit wat er met Mechelen gebeurt"
Dirk Pieters
| 0 reacties

Beerschot Wilrijk-Roeselare om 20u30

Beerschot Wilrijk ziet nog doel en wil non-match tegen Roeselare rechtzetten: "Alles op die tweede plaats, je weet nooit wat er met Mechelen gebeurt"

De vorige match tussen Beerschot Wilrijk en Roeselare ging met 2-1 naar de West-Vlamingen. Voor de eerste periode zijn de Ratten uitgeschakeld, maar een revanche willen ze wel pakken. En momenteel staan ze virtueel zelfs vijfde.

Beerschot Wilrijk was in de vorige match tegen Roeselare nergens. Stijn Vreven moet het nog altijd doen zonder Placca, Pietermaat, Dudouit, Brogno en Dom. Prychyenko is dan weer geschorst. Het wordt dus puzzelen voor de T1 op het Kiel. 

“We gaan er alles aan doen om eventueel nog tweede te worden in de eerste periode”, aldus Dante Vanzeir. “Je weet immers nooit wat er nog met KV Mechelen gaat gebeuren. Sowieso alles op die tweede plaats dus, al zal dat een moeilijk verhaal worden. ​

Bij Roeselare zit Gravenberch een schorsingsdag uit na zijn rode kaart tegen Mechelen. 

Selectie Roeselare: Biebauw, Kocabas, Borry, Schmisser, Van Acker, Yagan, Semedo, Van Kessel, Godwin, Damman, Zolotic, Lépicier, Samyn, Aoulad, Rajsel, Van Cauwenberge, Kompany, Lentz, Camargo. 

Wie pakt de punten op het Kiel? Via ons en BETFIRST kan u gouden zaken doen en van een bonus tot 200 euro aan 100% profiteren. Zet die in op de thuisploeg en je gaat al naar 348 euro, voor Roeselare krijg je zelfs 860 euro! 

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK