kvmKV Mechelen
wesWesterlo
Datum: 23/09/2018 16:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Achter de Kazerne
KV Mechelen speelt laatste troeven in eerste periode uit tegen de leider

Volg KV Mechelen - Westerlo straks LIVE op VOETBALKRANT.COM!

KV Mechelen speelt laatste troeven in eerste periode uit tegen de leider

Met de steun van de thuisaanhang gaat KV Mechelen vandaag op zoek naar een tweede overwinning in eerste klasse B. Het is de enige manier om nog een rol van betekenis te spelen in de eerste periode. Anders lijkt de achterstand op leider Westerlo immers nog moeilijk in te halen.

Het verschil tussen beide teams is momenteel zeven punten. Dat aantal goedmaken in evenveel matchen zou straf zijn voor een ploeg die nog niet op toerental is. Malinwa kan dus maar beter deze thuismatch winnend afsluiten. Op de vorige speeldag dwong op het veld van Beerschot Wilrijk amper kansen af. Wouter Vrancken probeert intussen het hoog druk zetten in het team te slepen. De voorbije matchen viel die druk na een helft echter weg. KV zal trachten om het straks langer vol te houden.

Westerlo komt als fiere leider vol vertrouwen aan de aftrap. Het gaat door op het elan van de tweede helft van vorig seizoen en met de komst van Abrahams heeft er nog een kwaliteitsinjectie plaatsgevonden. Zo komt ook Jens Naessens beter tot zijn recht. Voor hem en Maxime Biset kan het een mooi weerzien worden met hun ex-club. Bob Peeters wacht de taak om zijn troepen scherp te houden, want vorige week verloor zijn team bij een 4-0-voorsprong wel plots ietwat de controle.

Selectienieuws

KV Mechelen moet het stellen zonder de geblesseerden Berrier, Boni en Bosiers. Bijker en Van Damme zullen er wegens schorsing ook niet bij zijn. Bij Westerlo heeft Corstjens last aan de lies. Van Eenoo zal spelen met een brace rond de pols. Voorts zijn de Kemphanen op volle sterkte.

Meer nieuws

2e klasse