Datum: 14/05/2015 18:00
Competitie: 2e - promotie
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Kehrweg Stadion
Eupen en Lommel zijn uitgeteld, maar moeten nog voetballen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Eupen en Lommel zijn uitgeteld, maar moeten nog voetballen
Foto: © Photonews

Lommel United maakt vanavond de verplaatsing naar Duitstalig België. Veel nut heeft de wedstrijd niet meer, maar beide ploegen willen er toch nog het beste van maken.

KAS Eupen en Lommel United prijken met respectievelijk één en nul punten in de spreekwoordelijke kelder van het klassement. De strijd is volgens de wiskundeboeken nog niet gestreden, maar iedereen weet dat het over en sluiten is voor beide teams. 

En dat is eigenlijk opvallend. Volgens velen waren de Panda's de voorbije maanden de best voetballende ploeg van tweede klasse, terwijl Lommel United tot aan de eindstreep kans maakte op promotie. 

Ondertussen is Stijn Vreven aan zijn afscheidsronde bezig met de Limburgers. De oefenmeester koos enkele weken geleden al eieren voor zijn geld en gaat volgend seizoen aan de slag bij Waasland-Beveren. 

Voor de volledigheid: er kan vanavond nog geen beslissing vallen in deze eindronde. Al moet het gezegd dat Lierse SK een optie kan nemen op het behoud door op de eigen mat te winnen van OH Leuven.

Pakt Lommel de eerste punten in de eerste eindronde? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 258 euro op. Denk je eerder dat Eupen de punten zal thuis houden? Dan mag je 108 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

2e - promotie

 Speeldag 1