gnkKRC Genk
lieLierse SK
0-1
0-2
Datum: 26/10/2011 20:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Luminus Arena
Live Barda verwijst Kennedy naar de bank tegen Lierse
Fabian Morren
| 0 reacties
Barda verwijst Kennedy naar de bank tegen Lierse
Foto: © SC

Racing Genk strijdt nog mee op drie fronten. Ook in de beker nog en de Limburgers zijn niet van plan om zich daar te laten uitschakelen. Integendeel.

Mario Been haalde het al aan: "De beker is de kortste weg naar Europa." Als Genk de achtste finales overleeft, komt het al een aardig stapje dichter bij het beoogde doel. De tegenstander vanavond is Lierse, dat in de competitie zorgen heeft. Zo verloren de Pallieters het afgelopen weekend op eigen veld van rode lantaarn Sint-Truiden.

Bij Genk ontbreken Joneleit, Simaes, Hubert, Masuero en Grimi. Door het uitvallen van Masuero neemt Been voor het eerst Mohamed Sarr op in de kern. De verdediger mist nog wel wedstrijdritme. Sandomierski zal zijn kans in doel niet krijgen. Köteles blijft tussen de palen.

Lierse-trainer Chris Janssens doet het vanavond zonder Ayew, Bidaoui, Thompson, Vandooren en Grncarov. Sonck, Cavens, De Wree, Adesanya, Carton, Goris en Vets werden niet geselecteerd.

UPDATE 20:14: Bij Lierse start Dequevy op de bank. Huysegems begint in de basis tegen zijn ex-club. Bij Genk geen verrassingen. Barda, die in de competitie een schorsing uitzat, komt weer in het elftal ten koste van Kennedy.

De wedstrijd is vanavond live te volgen vanaf 20.30 uur...

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Genk is favoriet. Een gokje op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Genk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 
216 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lierse wint u 975 euro.

Meer nieuws

Beker van België