zwaZulte Waregem
gnkKRC Genk
Datum: 13/12/2012 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Regenboogstadion
Live Berrier speelklaar bij Essevee
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Berrier speelklaar bij Essevee
Foto: © SC

Vanavond staat de laatste heenwedstrijd van de kwartfinales van de beker van België op het programma. Zulte Waregem en Genk zijn in vorm en ontmoeten elkaar twee keer deze week in het Regenboogstadion. Bij Genk reisde Vossen niet mee af. Berrier raakte toch klaar.

Zondag staat namelijk dezelfde affiche in de competitie op het programma. Vanavond nemen beide ploegen het in de beker tegen elkaar op. Zulte Waregem had in de vorige ronde penalty's nodig om Charleroi opzij te zetten.

Habib Habibou traint intussen opnieuw mee met de groep maar de wedstrijd van vanavond komt nog te vroeg. Franck Berrier was twijfelachtig met een blessure aan de kuit maar kan toch spelen.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Colpaert, Delaplace, Hazard, Leye, Berrier, Lendric, Trajkovski, Naessens, Vandenbroucke, Skulason, Serwy, Godeau, Hinostroza, D’Haene, Otte, Verboom, De Jonghe, Malanda.

Racing Genk reist voor vier dagen af naar Waregem, het gaf dus meteen de selectie voor beide wedstrijden mee. Vossen is daar niet bij, hij heeft geen spierscheur maar er komen volgens Been nog vier belangrijke wedstrijden aan. Hyland speelt wel tegen zijn ex-club.

Ook Simaeys, Kennedy, Peeters, Trossard en Nadson blijven in Genk. Walsh en Schrijvers hebben examens.

Selectie Genk: Tshimanga, Koulibay, Hubert, Hyland, Joseph-Monrose, Gorius, Hamalainen, Plet, Anele, Barda, Buffel, Fernandez, Van Hout, De Ceulaer, Köteles, Limbombe, Ayub, Croux, Kumordzi en Wertelaers.

Meer nieuws