chaCharleroi
cerCercle Brugge
1-0
2-0
2-1
Datum: 17/12/2014 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Kan Charleroi eindelijk eens winnen tegen Cercle?
Kan Charleroi eindelijk eens winnen tegen Cercle?
Foto: © photonews

Charleroi en Cercle Brugge ontmoetten elkaar al vier keer in de Beker, vier keer trok de Vereniging aan het langste eind. De machtsverhoudingen lijken echter heel anders te liggen dit seizoen. En de Carolo's zijn dan ook huizenhoog favoriet voor deze confrontatie.

Charleroi lijkt zelfs mee te strijden voor een plaats in PO 1, terwijl Cercle Brugge heel veel moeite zal hebben om PO 3 te vermijden. Nu goed, het blijft de Beker en daarin kan alles, maar het zegt toch iets over de waardeverhoudingen. Felice Mazzu gaat ook niet zoveel wijzigen.

Mandanda zal nog eens het plaatsje van Penneteau innemen, maar voor de rest lijkt Mazzu zijn basisploeg te gaan opstellen. Met die drie leuke 'flyers' op het veld dus: Ndongola, Kitambala en Kebano.

Aan de overkant moet Cercle-coach Vidarsson Wils, Valcke, De Coninck en N'Diaye missen door blessures. Haroun en Bacelic-Grgic krijgen dan weer rust. "We zijn al drie matchen ongeslagen en willen met een goed gevoel de winterstop in", legde Vidarsson zijn ambities uit. 

Verrast Cercle de Carolo's op eigen veld?

Dan levert een gokje van 60 euro bij Unibet u 360 euro op. Een gelijkspel is goed voor 240 euro. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

Beker van België