Datum: 16/12/2015 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Succesverhaal Gent op zoek naar nieuw hoofdstuk tegen KVM

KV Mechelen richt zijn pijlen volledig op de bekercampagne

Succesverhaal Gent op zoek naar nieuw hoofdstuk tegen KVM
Foto: © Photonews

Vanavond strijdt AA Gent voor een plaats in de halve finales van de Beker van België. KV Mechelen zal echter stokken in de wielen willen steken, want zo kunnen ze hun seizoen wat opfleuren.

Hein Vanhaezebrouck en de zijnen zijn nog op alle fronten actief: leider in de Jupiler Pro League en overwinteren in de Champions League. Als daar nu ook nog kwalificatie voor de halve finales van de Beker bijkomt, kunnen we (nog meer) spreken van een wonderjaar voor de Buffalo's.

Of Hein Vanhaezebrouck gaat roteren, is nog maar zeer de vraag. De vorige keren heeft hij daar geen al te beste ervaringen mee gehad, al bestaat de kans dat hij enkele moegestreden krijgers - zoals Milicevic - rust geeft. 

Dat KV Mechelen met zijn sterkste elftal zal aantreden in de Ghelamco Arena behoeft geen twijfel. De Mechelaars maken van de Beker een prioriteit na het mindere seizoen dat ze tot nu toe speelden. Een halve finale zou al een serieuze pleister op de wonde zijn.

Underdog KVM kan serieus wat opleveren

Rekent u op onderschatting van de Buffalo's? Wel, als de Mechelaars zich weten te plaatsen voor de volgende ronde kan u dat stevig wat opbrengen, want ze staan met 7,1 genoteerd bij Unibet. Haal uw welkomsbonus op en waag een gokje met Unibet.

Meer nieuws

Beker van België