kvkKV Kortrijk
kvmKV Mechelen
0-1
90+1' Sandy Walsh
Datum: 11/01/2023 18:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales
Stadion: Guldensporenstadion
KV Kortrijk met momentum en KV Mechelen met twijfels naar onderling duel in kwartfinales van de beker

Volg KV Kortrijk - KV Mechelen vanavond om 18u30 LIVE op VOETBALKRANT.COM!

KV Kortrijk met momentum en KV Mechelen met twijfels naar onderling duel in kwartfinales van de beker
Foto: © photonews

Een duel der KV's in de kwartfinales van de Beker van België. Kortrijk en Mechelen kennen elk wel een heel andere aanloop naar deze bekermatch.

Kortrijk is nog altijd de laagst geklasseerde ploeg van de twee in de competitie, maar begint allerminst als underdog aan deze ontmoeting. Sinds Storck de fakkel overnam als T1, knokken de Kerels weer voor mekaar. Kadri maakte indruk en Avenatti begon te scoren. OHL (twee keer) en Genk werden over de knie gelegd. Logisch dus dat er ook vertrouwen is voor het aankomende bekerduel.

Wanneer 'Kortrijk uit' uit de trommel kwam bij de loting, zullen ze bij KVM niet geklaagd hebben. Alleen staan de zaken er inmiddels anders voor. In het kampioenschap werd Mechelen ook weer in het degradatiemoeras getrokken en er zijn vooralsnog geen financiële middelen voorhanden om nieuwe spelers te halen. Een kwalificatie voor de halve finales zou opnieuw een stuk positivisme in de club kunnen pompen. 

Bij BETFIRST zit er sowieso een mooie prijs in als u de uitkomst van deze bekermatch correct voorspelt! Een zege van KVM na 90 minuten levert u 2,40x uw inzet op, eentje van KVK 2,75x uw inzet. Bij een gelijke stand na 90 minuten is dat zelfs 3,75x uw inzet!

Meer nieuws