cluClub Brugge
cerCercle Brugge
1-0
Datum: 20/11/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Jan Breydel
Live Daum en Jorgacevic debuteren, Hoefkens opnieuw aanvoerder
Melissa Maes
| 0 reacties
Daum en Jorgacevic debuteren, Hoefkens opnieuw aanvoerder
Foto: © SC

Club Brugge neemt het zondagavond op tegen stadsgenoot Cercle Brugge. Voor Christoph Daum wordt het zijn eerste wedstrijd als nieuwe trainer van blauw-zwart. Ook Bojan Jorgacevic maakt zijn debuut.

Club Brugge mag vanavond nog winnen, toch moet het rivaal Cercle Brugge voor zich blijven dulden. Blauw-zwart verloor de voorbije drie competitiematchen, benieuwd of Club met een nieuwe trainer en doelman een nieuwe start kan nemen.

Cercle Brugge wist vriend en vijand al goed te verbazen en staat voorlopig op de derde plaats in het klassement. Groen-zwart heeft na Anderlecht de beste defensie in eerste klasse, het slikte slechts elf doelpunten.

Daum kan niet rekenen op Stenman, Vydra en Blondel. Dirar, Donk en Vleminckx lopen geel gevaar, bij Cercle Brugge is dat Iachtchouck. Peeters moet het zonder Baldé, Foley, Janssens en Sergeant doen.

Een halfuur voor de aftrap zullen een heleboel oud-spelers van de thuisploeg op het veld komen, ter gelegenheid van de viering van ‘120 jaar Club Brugge’. De wedstrijd is live te volgen via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20.30 uur.

Opstellingen:
Club Brugge: Jorgacevic, Hogli, Almebäck, Hoefkens, Zimling, Refaelov, Dirar, Akpala, Donk, Meunier, Odjidja
Cercle Brugge: Verbist, Evens, Mertens, Vidarsson, Vetokele, Cornelis, Iachtchouk, Reis, Rudy, Neto, D'Haene

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Club Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 240 euro bij een gok van 150 euro, Cercle Brugge levert u 787,50 euro op.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Meer nieuws