cerCercle Brugge
lokSporting Lokeren
Datum: 26/11/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Jan Breydel
Harbaoui mag spelen tegen Cercle Brugge
Sam Soetaers
| 0 reacties
Harbaoui mag spelen tegen Cercle Brugge
Foto: © SC

Cercle Brugge staat voorlopig op de vierde plek, maar voelt de hete adem van stadsrivaal Club Brugge. Lokeren moet zich voorlopig tevreden stellen met de tiende plaats en tien punten minder dan de tegenstander van vanavond.

Lokeren-coach Maes zet zijn spits Harbaoui op de bank. De mogelijke schorsing van drie speeldagen die hem boven het hoofd hangt, wordt wel pas volgende week vrijdag gepleit. Maes geeft de voorkeur aan Mokulu.

Peeters ziet vier spelers in de lappenmand liggen: Baldé, Foley, Kudimbana en Sergeant. Maes moet het zien te redden zonder De Bock en Gueye. Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Vermoedelijke opstellingen:
Cercle Brugge:
Verbist, Cornelis, Reis, Mertens, Evens, Neto, Vidarsson, Van Eenoo, Rudy, Iachtchouk, Vetokele
Lokeren: Copa, Tiko, Maric, Taravel, Tshimanga, De Pauw, Overmeire, Persoons, Leko, De Ceulaer, Mokulu

Wat denkt BWIN over deze match?

Cercle Brugge is favoriet. Een gokje op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Cercle Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 292,50 euro bij een gok van 150 euro, winst van Lokeren levert u 555 euro op.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Meer nieuws