Datum: 26/11/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Stayen
Live Kan STVV voorlaatste plek vasthouden?
Melissa Maes
| 0 reacties
Kan STVV voorlaatste plek vasthouden?
Foto: © SC

Sint-Truiden ontvangt zaterdagavond OH Leuven. De promovendus maakte in het begin van het seizoen indruk, maar moet zich voorlopig tevreden stellen met de twaalfde plek. STVV kan maar beter winnen om die voorlaatste plaats vast te houden.

STVV-trainer Van der Elst kan niet rekenen op Volders, Schoofs, Andrade en Christ. Kotysch is geschorst. De coach van OH Leuven, Van Geneugden, moet het doen zonder De Vriese, Dehond, Hayen, Roelandts en Van Goethem.

Beide ploegen kunnen de drie punten maar al te goed gebruiken. OHL staat twaalfde maar voelt de hete adem van Zulte Waregem en Lierse. STVV staat voorlaatste, maar heeft net als Westerlo zeven punten na veertien speeldagen.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Vermoedelijke opstellingen:
STVV:
Verhulst, Daeseleire, Buysens, Euvrard, Iandoli, Delorge, Mennes, Daerden, Dufer, Okotie, Reza
OHL: Kaminski, Weuts, Ngalula, Raymaekers, Dejmek, Boi, Geraerts, Annys, Remacle, Ruytinx, Chuka

Wat denkt BWIN over deze match?

Sint-Truiden is favoriet. Een gokje op OH Leuven daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Sint-Truiden de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 300 euro bij een gok van 150 euro, winst van OH Leuven levert u 525 euro op.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Meer nieuws