Datum: 03/12/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Stayen
Live Niet Berthelin, wel Werner in doel Bergen
Melissa Maes
| 0 reacties
Niet Berthelin, wel Werner in doel Bergen
Foto: © SC

Zaterdagavond ontvangt de voorlaatste in de stand Bergen. STVV heeft tien punten, de Draken wisten het dubbel aantal punten te verzamelen na vijftien speeldagen.

Met STVV en Bergen staan de nummers één en twee uit de topschutterslijst tegenover elkaar. Perbet wist al dertien keer het doel te vinden, Reza tien keer. Toch heeft de aanvaller van Sint-Truiden geen behoefte aan de stier op zijn rug.

“Die titel van topscorer hoef ik helemaal niet. Laat de verdediging van de tegenstanders maar letten op Perbet en niet op mij”, liet Reza deze week weten aan onze redactie.

Volgens het goudhaantje van STVV zijn de drie punten mogelijk. “Ze zijn goed aan het seizoen begonnen als promovendus. Maar nu hebben ze het toch iets moeilijker. Afgelopen weekend verloren ze nog van Westerlo (2-1). Hopelijk houden we de punten thuis.”

Van der Elst kan geen beroep doen op Volders, Schoofs, Andrade, Christ en Okotie. Van Wijk kan dan weer niet rekenen op Sapina, Timmermans en Mombongo. Scheidsrechter van dienst is Vervecken.

Volg de wedstrijd live via uw favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Vermoedelijke opstellingen:
Sint-Truiden: Verhulst, Daeseleire, Buysens, Euvrard, Iandoli, Delorge, Mennes, Bertjens, Dufer, Schouterden, Reza
Bergen: Werner, Debisschop, Dia, Franquart, Monteyne, Matthys, Nicaise, Lepicier, Matumona, Ibou, Perbet

Wat denkt BWIN over deze match?

Sint-Truiden is favoriet. Een gokje op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Sint-Truiden de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 330 euro bij een gok van 150 euro, winst van Bergen levert u 450 euro op.

Meer nieuws