Datum: 17/12/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Kortrijk wil PO I-ambities waarmaken op het Lisp
Kortrijk wil PO I-ambities waarmaken op het Lisp
Foto: © SC

Kan KV Kortrijk zijn PO I-ambities vanavond kracht bijzetten op het veld van Lierse? De Pallieters hebben de punten immers zelf hard nodig. Volg het duel hier live vanaf 20u...

Lierse hangt met dertien punten maar net boven de gevarenzone. Een nieuwe driepunter zou dan ook meer dan welkom zijn. Wel heeft trainer Chris Janssens af te rekenen met een volle ziekenboeg. Zo zijn Ayew (knie), Claes (adductoren), Gilberto (knie), Mathisen (maag-en darmklachten), Saidi (verrekking), Thompson (knie) en Vandooren (ziek) er niet bij. Adesanya heeft examens en kan ook niet spelen.

Bij Kortrijk, dat nog steeds op een schitterende vierde plaats staat, kunnen ze mits winst hun PO-ambities kracht bijzetten. De volgende wedstrijd is immers tegen Standard en die wedstrijd kan beslissen of ze de winterstop ingaan in de topzes. KVK houdt de druk echter af: alles mag, niets moet.

Opstellingen:
Lierse: Kawashima, De Wree, Claasen, Gaxa, Bidaoui, Huysegems, Frans, Grncarov, Wils, El-Gabas, Maric
KV Kortrijk: Van Hout, De Mets, Pavlovic, Capon, Zukanovic, Cvitkovic, Chavarria, Gershon, Martin, Veselinovic, Nfor

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Lierse is favoriet. Een gokje op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Lierse de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 371 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Kortrijk wint u 412.5 euro.

Meer nieuws