wesWesterlo
beeBeerschot AC
Datum: 17/12/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Het Kuipje
Live Mathijssen gunt enkele spelers rust tegen Westerlo
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Mathijssen gunt enkele spelers rust tegen Westerlo
Foto: © SC

Het noodlijdende Westerlo ontvangt Beerschot. De thuisploeg heeft af te rekenen met ongelooflijk veel geblesseerden, ook Bart Goor moet forfait geven tegen zijn ex- club. Beerschot-coach Jacky Mathijssen gunt enkele basisspelers rust.

Robby Morren in Westerlo

Beide coaches sleutelden aan hun elftal, de éne noodgedwongen omwille van de vele blessures, de andere met het oog op de bekerwedstrijd van komende woensdag. Zo laat Jacky Mathijssen Losada, Malul, Sidibe en MacDonald plaatsnemen op de bank.

Westerlo kampt zoals bekend met een hele waslijst aan geblesseerden: met Cardoso, Deelkens, Arbitman, De Smet, Owusu, Roef, Ngolok, Vanaudenaerde en nu ook Bart Goor heeft de clubarts handen te kort. Bovendien zit Stef Wils zijn laatste schorsingsdag uit. Trainer Jan Ceulemans heeft dan ook heel wat puzzelwerk moeten verrichten om een uitgebalanceerd elftal tussen de lijnen te brengen. 

De hekkensluiter uit de Kempen verloor zijn laatste twee wedstrijden telkens met 1-0. Ceulemans wil met de winterstop en de transferperiode in het vooruitzicht vooral de schade beperken en niet hopeloos achter geraken op Sint-Truiden, OHL, Zulte Waregem en Lierse.

Beerschot zit daarentegen in een sterke periode want zij versloegen de afgelopen weken RC Genk en AA Gent. Bovendien kan trainer Mathijssen, op Stijnen en Angeli na, op een volledig fitte kern rekenen. Beerschot kan zich mits een overwinning in het Kuipje stevig in de linkerkolom van het klassement nestelen.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Beerschot is favoriet. Een gokje op Westerlo daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Beerschot de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 337,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Westerlo wint u 442,50 euro.

Meer nieuws