wesWesterlo
staStandard
Datum: 22/01/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Het Kuipje
Live Standard zonder Cyriac, Seijas, Tchité en Kanu tegen Westerlo
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Standard zonder Cyriac, Seijas, Tchité en Kanu tegen Westerlo
Foto: © SC

Westerlo en Standard gaan op zoek naar de broodnodige punten in de laatste wedstrijd van deze speeldag. Beide coaches hebben verschillende aanpassingen doorgevoerd in hun elftal.

De bekeruitschakeling door Lierse is woensdag hard aangekomen in Luik. Standard wil straks dan ook reageren op het veld. Trainer Jose Riga zit met een aantal onzekerheden: Tchité trainde deze week wel maar het is nog niet zeker of hij kan aantreden, Cyriac ondervindt hinder van een voetblessure en Riga liet verstaan dat enkele spelers die een verre verplaatsing naar huis maakten tijdens de winterstop, nu vermoeid zijn.

Bij Westerlo is het uitkijken naar wie plaats zal nemen onder de lat: Vanhamel of acht Jan Ceulemans Verbauwhede ondertussen wedstrijdfit? Verder zijn er weinig verrassingen in het elftal van Westerlo te verwachten, de club kampt nog altijd met een indrukwekkende lijst geblesseerden waaronder Wils en Dekelver en Cabeke. 

Beide teams kunnen de punten heel goed gebruiken: Standard kan mits een overwinning op gelijke hoogte komen van Club Brugge dat zaterdag verloor, hekkensluiter Westerlo heeft elk punt sowieso broodnodig en een goede prestatie zou een grote opsteker zijn met de degradatietopper tegen STVV in het vooruitzicht.

Update:
Bij beide elftallen vallen behoorlijk wat wijzigingen te noteren in vergelijking met vorige week. Bij Westerlo staat Glen Verbauwhede voor het eerst onder de lat, Ceulemans houdt Reynaldo op de bank. Ngolok, Annab en Vanthournout komen in de ploeg. Bij Standard ontbreken Cyriac, Seijas, Tchité en Kanu. Ciman, Gershon en Gonzalez komen aan de aftrap.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 274,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Westerlo wint u 649,50 euro.

Meer nieuws