beeBeerschot AC
andAnderlecht
Datum: 28/01/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Beerschot krijgt de leider-in-vorm over de vloer
Beerschot krijgt de leider-in-vorm over de vloer
Foto: © SC

Beerschot wacht Anderlecht met het mes tussen de tanden op. In de heenronde liep het net mis voor de Ratten om punten te pakken tegen de leider, maar in eigen huis willen ze er nog eens tegenaan. Volg de wedstrijd hier live vanaf 18u...

Beerschot haalde in de heenmatch een 2-0 achterstand nog op, maar moest uiteindelijk het onderspit delven. Jacky Matthysen miste enkel Arnor Angeli.

Bij Anderlecht eveneens geen zorgen qua blessures. Enkel de revaliderende Vargas en Molins ontbreken nog. Opmerkelijk bij de Brusselaars: geen teken van Olivier Deschacht in de kern. Een teken aan de wand van nog een mogelijke transfer? Kan Anderlecht nu ook in 'kleinere' wedstrijden de overwinning pakken?

Opstellingen:
Beerschot: Pacovski, Malul, Van Der Heyden, Losada, Mikulic, Wuytens, De Decker, Nyoni, Dayan MacDonald, Ozturk
Anderlecht: Proto, Safari, Juhasz, Kouyate, Wasilewski, Biglia, Kljestan, Gillet, Jovanovic, Suarez, Mbokani

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Anderlecht is favoriet. Een gokje op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze websiteen ga met een zak geld naar huis.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 236 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Beerschot wint u 825 euro

Meer nieuws