gnkKRC Genk
lokSporting Lokeren
Datum: 11/02/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Luminus Arena
Live Been houdt Vossen en Nadson op de bank
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Been houdt Vossen en Nadson op de bank
Foto: © SC

Racing Genk strijdt nog volop voor een plaats in play-off 1 en moet daarom vanavond de drie punten pakken tegen Lokeren. Vast staat dat Benteke opnieuw aan de aftrap komt.

Update:
Bij Lokeren komen de verwachte elf aan de aftrap. Bij RC Genk moet Jelle Vossen vrede nemen met een plaats op de bank, Benteke en Barda komen aan de aftrap. Deze week was er veel te doen omtrent Kennedy nadat op het programma Extra Time werd gesuggereerd dat hij naar de B-kern werd verwezen maar vanavond zit hij gewoon op de bank. David Hubert neemt centraal achterin de plaats in van Nadson.

"Er zijn nog zes wedstrijden te spelen dus nu worden de prijzen verdeeld", zo maakte coach Mario Been duidelijk dat de drie punten een must zijn. Genk moet momenteel immers de zesde plaats delen met Cercle. Lokeren is goed op dreef, het won vier van zijn laatste vijf wedstrijden maar het hoofddoel is de bekerfinale. Lokeren won de heenwedstrijd in oktober met 3-1.

Bij Racing Genk keert Hyland terug uit schorsing. Benteke start aan de wedstrijd zodat Jelle Vossen mogelijk opnieuw op de bank moet plaatsnemen. Nadson liet geen al te sterke indruk op Anderlecht zodat ook hij wellicht naar de bank verhuist. David Hubert neemt dan plaats centraal achterin.

Lokeren-coach Peter Maes kan geen beroep doen op Jore Trompet en Laurens De Bock. Daardoor komt El Mouataz in de ploeg. Harbaoui en De Ceulaer moeten voor de doelpunten zorgen.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
RC Genk is favoriet. Een gokje op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt RC Genk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 235,5 euro bij een gok van 150 euro. Pakt  Lokeren de 3 punten, dan wint u 787,50 euro

Meer nieuws