Datum: 25/02/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Guldensporenstadion
Live Kortrijk-Lokeren: voorproefje van de bekerfinale
Kortrijk-Lokeren: voorproefje van de bekerfinale
Foto: © SC

Kortrijk ontvangt vanavond Lokeren. Met nog vier wedstrijden voor de boeg zullen de West-Vlamingen moeten knokken om play-off I te halen, te beginnen met de match tegen de Waaslanders.

Kortrijk telt momenteel 40 punten, evenveel als Genk, maar die hebben een beter doelpuntengemiddelde. Momenteel valt de ploeg van Hein Vanhaezebrouck dus uit de PO I. Winst tegen Lokeren is dus zeker hard meegenomen.

Voor Lokeren staat er met 36 punten niet zo veel meer op het spel of het moet zijn dat er nog één van de ploegen boven hen héél veel steken laat vallen. Voor de Waaslanders is het seizoen al praktisch geslaagd, want ze behaalden de bekerfinale ten koste van Lierse deze week. De match is trouwens een voorproefje op die bekerfinale, want ook daarin wordt de tegenstander Kortrijk.

Opstellingen:
Kortrijk: Keet, Tambe, Zukanovic, Martin, Oussalah, Chavarria, De Mets, Pavlovic, Czvitkovic, Monrose, Nfor
Lokeren: Lazic, Mokulu, Maric, Taravel, El Mouataz, Galitsios, Fevang, Overmeire, De Pauw, Patosi, Harbaoui

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Kortrijk is favoriet. Een gokje op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Trekt Kortrijk aan het langste eind, dan krijgt u bij Bwin 191 euro bij een gok van 150 euro. Wint  Lokeren, dan strijkt u  400 euro op

Meer nieuws