andAnderlecht
cerCercle Brugge
Datum: 04/03/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Lotto Park
Live Geen Safari, wel Odoi bij Anderlecht
Geen Safari, wel Odoi bij Anderlecht
Foto: © SC

Om 18u treft Anderlecht de enige ploeg uit de topzes die van hen wist te winnen, Cercle Brugge. De jongens van coach Bob Peeters zijn zo goed als zeker van PO I en kunnen ongedwongen spelen. Maken ze het de Brusselaars ook op eigen veld moeilijk?

Anderlecht kwam deze week vooral negatief in het nieuws met strubbelingen binnen de ploeg en een heel slechte prestatie op Lierse. Dat zijn echter de gevaarlijke momenten bij paars-wit, want de rangen werden deze week ook gesloten. Dat betekent meestal weinig goeds voor de komende tegenstander.

Cercle Brugge is zoals gezegd de enige ploeg die Anderlecht drie punten wist afhandig te maken van de topzes. Wat wel ook meespeelt is de rode kaart voor Milan Jovanovic uit de heenmatch. Die kreeg hij na een stukje komedie van Vidarsson.

Bij Anderlecht staat verrassend Denis Odoi in de basis ten voordele van Behrang Safari.

Vermoedelijke opstellingen:
Anderlecht: Proto, Deschacht, Odoi, Kouyate, Wasilewski, Biglia, Kljestan, Gillet, Jovanovic, Suarez, Mbokani
Cercle Brugge: Coppens, Van Roose, Portier, Balde, Evens, Dompig, Van Eeno, Vidarsson, Carvalho, D'Haene, Vetokele

Wat denkt Bwin over het duel?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij BWIN op Cercle Brugge daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, registreer je dan via DEZE WEBSITE voor een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN  133 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Anderlecht win je 900 euro.

Meer nieuws