Datum: 18/03/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Het Kuipje
Live Genk in Westerlo op zoek naar play-off I
Fabian Morren
| 0 reacties
Genk in Westerlo op zoek naar play-off I
Foto: © SC

Racing Genk staat alweer voor een wedstrijd van de waarheid. De landskampioen moet winnen om op koers te blijven voor de play-off I. Genk trekt naar Westerlo, dat heel wat spelers recupereert.

Westerlo haalde 0 op 18 en staat helemaal laatste. De Kempense club wil absoluut van die laatste plaats geraken, want anders begint STVV aan de play-off III met een bonus van drie punten.

Trainer Jan Ceulemans ziet heel wat spelers terugkeren uit blessure. Daarom is het koffiedik kijken met welk elftal Westerlo straks zal aantreden. Onder meer Arbitman en De Petter zijn er opnieuw bij.

RC Genk zit met een hoop afwezigen. Jelle Vossen, Thomas Buffel, Daniel Tözser,... het zijn er maar enkelen die er straks niet bij zullen zijn.

UPDATE: Genk-trainer Mario Been houdt Nadson op de bank. Limbombe en Barda starten in de basis. Bij Westerlo krijgt Arbitman, die terugkeert uit blessure, de voorkeur op Sidibe. Jef Delen en Dieter Dekelver starten op de bank.

Volg de wedstrijd live vanaf 14.30 uur...

Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

RC Genk is favoriet. Een gokje bij BWIN op Westerlo daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Genk met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 222 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Westerlo win je 937,50 euro.

Meer nieuws