cluClub Brugge
lieLierse SK
Datum: 21/03/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Jan Breydel
Live Daum kiest voor Vleminckx
Daum kiest voor Vleminckx
Foto: © SC

Club Brugge sluit de reguliere competitie af tegen Lierse. De Bruggelingen hopen de kloof met Anderlecht op maximum 6 punten te houden. De Palieters kunnen zich zorgeloos voorbereiden op Play-off 2. Opvallende naam in de selectie is die van Vadis Odjidja.

Vadis Odjidja blesseerde zich begin januari in de topper tegen Anderlecht aan de knie. Ruim 2 maanden later behoort hij opnieuw tot de wedstrijdkern. Of hij werkelijk speelminuten krijgt, hangt af van Herr Daum (en het resultaat van de match).

In vergelijking met de Brugse derby kan Daum dit keer geen beroep doen op Hoefkens en Vazquez. Beiden zochten en vonden hun 5e gele kaart waardoor ze met een propere lei aan de play-offs kunnen beginnen. Zij worden vervangen door Camozzato en Vleminckx.

Bij de Pallieters is er niemand die op de strafbank moet zitten. Het verliest wel Thompson die in de match tegen Bergen geblesseerd het veld moest verlaten. Hij wordt in de basiself vervangen door ex-Clubspeler Wesley Sonck. Ook Saïdi is er wegens een blessure niet bij.

In het verleden slaagde Lierse er amper in om punten te pakken in het Jan Breydel-stadion. De laatste keer dat dit gebeurde, dateert inmiddels al van 19 januari 1997 toen Lierse met 2-4 ging winnen op het veld van Club. Het zou een belangrijke zege worden, want Lierse werd dat seizoen kampioen met 2 punten voorsprong op Club Brugge.

De partij wordt om 20u30 afgetrapt en is zoals altijd ook LIVE te volgen op deze website.

Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij BWIN op Lierse daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Lierse met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 1000 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Club Brugge win je 128 euro. Een gelijkspel kan je 500 euro opleveren.

Meer nieuws