lokSporting Lokeren
cerCercle Brugge
Datum: 21/03/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Daknam
Live Cercle op zoek naar verlossend punt op Daknam
Tomas Taecke
| 0 reacties
Cercle op zoek naar verlossend punt op Daknam
Foto: © SC

Lokeren-Cercle is één van de sleutelduels met het oog op de kwalificatie voor PO1 die vanavond worden afgehaspeld. Terwijl Lokeren afhankelijk is van Kortrijk en Genk, heeft de vereniging zijn lot in eigen handen.

Twee ploegen die onze vaderlandse competitie dit seizoen heel wat kleur hebben gegeven, staan vanavond lijnrecht tegenover elkaar met als een inzet een PO1-ticket. Terwijl Cercle bij een puntendeling altijd geplaatst is, moet Lokeren zelf winnen en bovendien ook rekenen op nederlagen van Racing Genk en KV Kortrijk. In dat geval is ook Cercle bij verlies geplaatst, want enkel als Genk en Kortrijk winnen - en Cercle dus niet - mag groen-zwart zich straks opmaken voor PO2.

Cercle kan geen beroep doen op Hans Cornelis, die in de aanloop van de wedstrijd toch moest afhaken. Oleg Iachtchouk is geschorst na zijn dubbele boeking tijdens het stadsduel. Verbist en Mertens reizen niet mee naar Lokeren wegens blessure.

Peter Maes gunt enkele spelers rust met het oog op de belangrijke bekerfinale komende zaterdag. Persoons, Leko, Harbaoui, De Ceulaer en De Bock starten op de bank. Niemand bij Lokeren is geschorst of geblesseerd.

De partij op Daknam vangt aan om 20.30u en is LIVE te volgen op onze website. Reacties volgen kort na de wedstrijd.

Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

Lokeren is favoriet. Een gokje bij BWIN op Cercle daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Lokeren met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 210 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Cercle win je 330 euro.

Meer nieuws