lieLierse SK
lokSporting Lokeren
Datum: 10/09/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Lierse zonder Huysegems op zoek naar eerste zege
Fabian Morren
| 0 reacties
Lierse zonder Huysegems op zoek naar eerste zege
Foto: © SC

Lierse wacht nog steeds op een eerste zege. De Pallieters krijgen vanavond een nieuwe kans tegen Lokeren.

Huysegems, Hussein en Bekoe zijn nog niet speelgerechtigd. Gilberto zit vanwege zijn zieke vader niet in de kern. Wesley Sonck keert dan weer wel terug, maar de kans is groot dat hij op de bank start.

Bij Lokeren keert Tshimanga terug in de basis. Hij neemt de plaats in van De Bock. Wellicht Harbaoui opgeofferd en komt Mokulu in de basis. De Ceulaer zou dan weer diepe spits worden. Coach Peter Maes zoekt een oplossing voor het scoringsprobleem bij zijn team.

Opstellingen
Lierse SK: Kawashima Eiji, Vandooren Gonzague, Grncarov Boban, Thompson Kenny, Frans Frederik, Wils Thomas , Maric Milos, Dequevy Joeri, Claasen Daylon, Ayew Abdul Ibrahim, Elgabas Mohamed .
Sporting Lokeren: Copa Boubacar, Gueye Ibrahima, Tiko Tsholola, Taravel Jérémy, Tshimanga Derrick, Leko Ivan, Persoons Koen, Overmeire Killian, De Ceulaer Benjamin, Mokulu Benjamin, De Pauw Nill.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Geen van beide teams is favoriet. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt Lierse de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 382,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lokeren wint u hetzelfde bedrag.

Meer nieuws