Datum: 28/07/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Bergen wil meteen winnen van OH Leuven
Sam Soetaers
| 0 reacties
Bergen wil meteen winnen van OH Leuven
Foto: © SC

Bergen opent vanavond tegen OH Leuven. De Draken waren afgelopen seizoen de verrassing van de competitie. OH Leuven speelde vorig seizoen geen onaardig voetbal en wil graag bevestigen.

Bergen mikt met Enzo Scifo aan het roer op de linkerkolom. Of ze in dat opzet slagen zal ook van Jérémy Perbet afhangen. De topschutter van vorig seizoen zit met zijn hoofd niet meer bij Bergen en wil vertrekken. Hij start waaarschijnlijk op de bank. Nong zal hem vervangen. Op het middenvelder krijgt Tom Van Imschoot weer een kans.

OH Leuven trok tijdens de zomer een pak nieuwe namen aan. Zo werd onder meer doelman Logan Bailly aangetrokken. Ibou is dan weer op bezoek bij zijn ex-club. En toch is coach Ronny Van Geneugden niet tevreden. Hij schreeuwt om nog extra versterkingen. "Als die er niet komen, moeten we onze doelstellingen bijstellen", zegt hij. De boog staat dus meteen gespannen voor de ploeg uit Leuven.

Bergen kan geen beroep doen op Felix en Debisschop. OH Leuven mist dan weer Ruytinx, Thomson en De Vriese.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Bergen is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Charleroi daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Bergen met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 175 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Charleroi wint u 450 euro

Meer nieuws