Datum: 28/07/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Guldensporenstadion
Live Anderlecht wil in Guldensporenstadion OHL-scenario vermijden
Fabian Morren
| 0 reacties
Anderlecht wil in Guldensporenstadion OHL-scenario vermijden
Foto: © SC

Kortrijk en Anderlecht trappen vandaag om 18u de nieuwe competitie aan de gang. Dadelijk een duel tussen twee play-off I-ploegen van vorig seizoen dus. De landskampioen wil ten alle prijze een start als vorig seizoen vermijden.

Anderlecht verloor vorig seizoen op de eerste speeldag op het veld van Leuven. Een start die ze absoluut niet meer willen herhalen. Met de Supercup op zak wil John van den Brom nu ook Kortrijk tot een goed einde brengen. Daarvoor kan hij wel geen beroep doen op Dennis Praet, die in de Supercup nog een basisplaats kreeg én scoorde.

Zijn plaats in de ploeg wordt ingenomen door de Braziliaan Reynaldo terwijl Gillet naar het centrale middenveld verhuist. Voor de rest verwachten we weinig wijzigingen in vergelijking met de match tegen Lokeren.

Voor Kortrijk is het - net als bij Anderlecht - nog even afwachten hoe ver de ploeg staat. De West-Vlamingen zagen vier sterkhouders (Chavarria, Veselinovic, Messoudi en Monrose) vertrekken en haalden daarvoor vooral jong Frans talent binnen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 170 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Kortrijk wint u 475 euro.

Meer nieuws