lieLierse SK
chaCharleroi
Datum: 20/10/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Zowel Lierse als Charleroi hebben punten nodig
Christophe van den Boom
| 0 reacties
Zowel Lierse als Charleroi hebben punten nodig
Foto: © SC

Lierse neemt het vanavond op tegen Charleroi. Beide ploegen kunnen de drie punten goed gebruiken. Indien de Kempense ploeg wint, dan loopt ze zes punten uit op Charleroi en Waasland-Beveren.

De Lierse aanvaller Dolly Menga zal op de bank beginnen. Dat heeft trainer Chris Janssens vrijdag bevestigd. De aanvaller is wat minder in vorm en kwam de voorbije week te laat op training. Arjan Swinkels debuteert tegen Charleroi en is meteen aanvoerder.

Charleroi heeft de punten broodnodig. Als ze gelijkspelen dan kan de Henegouws club de vijftiende plaats achter zich laten. Om een iets veiligere afstand te nemen van die vijftiende plaats, zijn de drie punten nodig. Herve Kage zal niet spelen, want hij is niet in vorm. 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Lierse is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Charleroi daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Lierse met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 180 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van OHL strijkt u 420 euro op.

Meer nieuws