Datum: 26/10/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Volg live: Standard - Cercle
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Volg live: Standard - Cercle
Foto: © SC

Standard-Cercle Brugge is niet zomaar een wedstrijd. Voor beide ploegen staat heel wat op het spel. Bob Peeters moet bijvoorbeeld dringend punten gaan rapen en na het ontslag van Ron Jans verwacht het publiek een reactie van de Rouches.

Standard kende gisteren een ongezien precedent. Na het ontslag van Ron Jans waren er twee spelers aangekondigd op de persconferentie, maar naast Jelle Van Damme en Réginal Goreux kwamen ook Laurent Ciman en Sébastien Pocognoli opdagen. De vier kwamen hun beklag doen over het ontslag van Jans en hadden kritiek op het bestuur.

Om maar te zeggen dat het niet peis en vree is in Luik. De supporters reageerden al één keer tegen Anderlecht, maar we kunnen ons voorstellen dat er vanavond ook het één en ander verwacht wordt.

En ook bij Cercle Brugge begint het stilaan warm onder de voeten te worden. Met vier punten bengelen ze helemaal onderaan en reeds op zes punten van de veilige plekken. Bob Peeters weet dat het geduld bij de Vereniging ook niet oneindig is en wil vanavond dus punten pakken.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Unibet geeft Standard wel het voordeel van de twijfel. Een gokje bij UNIBET op Cercle daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Indien Standard zich kan herpakken na de opdoffer tegen Bergen dan krijgt u bij UNIBET 145 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van OHL strijkt u 650 euro op.

Meer nieuws