Datum: 27/10/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Freethiel
Live Sonck (W-B) en Verboom (Essevee) debuteren
Tomas Taecke
| 0 reacties
Sonck (W-B) en Verboom (Essevee) debuteren
Foto: © SC

Waasland-Beveren probeert in eigen huis te profiteren van de nieuwe nederlaag van Cercle Brugge. Tegenstander Zulte Waregem wil na de uitschuiver tegen Lokeren opnieuw aanknopen met een uitoverwinning.

Om 20 uur hopen zowel Waasland-Beveren als Zulte Waregem de volle buit te pakken op de Freethiel. Beide fusieclubs kunnen om diverse redenen de driepunter gebruiken.

Essevee mist Vandenbroucke en Serwy, geschorsten zijn er niet. Colpaert kan zijn plaats centraal achterin opnieuw innemen na zijn schorsing tegen Lokeren. Dirk Geeraerd kan geen beroep doen op Didier, Badash, D'Ullivo en Ghadir. Wesley Sonck komt mogelijk voor het eerst aan de aftrap bij de promovendus. De vrije spelers werd deze week vastgelegd door de in nood verkerende Waaslanders.

De partij wordt om 20 uur op gang geblazen door scheidsrechter Laforge. Alles is LIVE via onze website te volgen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Revelatie Zulte Waregem is op de Freethiel licht favoriet. Een gokje bij UNIBET op W-B daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Zulte Waregem met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 230 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van de Waaslanders strijkt u 290 euro op.

Meer nieuws