berBergen
kvkKV Kortrijk
1-0
Datum: 31/10/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Vanhaezebrouck neemt geen risico met Dejaegere
Vanhaezebrouck neemt geen risico met Dejaegere
Foto: © SC

Vanavond om 20u30 trekt Kortrijk, met Brecht Dejaegere aan de aftrap, naar Bergen. Dejaegere kreeg dit weekend een elleboogstoot van zijn oude ploegmaat Joseph-Monrose, maar zou met behulp van een mondstuk toch aan de aftrap kunnen verschijnen.

Dit was echter buiten trainer Vanhaezebrouck gerekend. Hij wil liever geen risico nemen met Dejaegere en plaatst hem op de bank. Ook bij Bergen 1 wijziging ten opzichte van afgelopen weekend. Timmermans neemt de plaats in van Debisschop.

Het is de 17e keer dat Bergen en Kortrijk tegenover elkaar staan. In 6 van de 16 vorige duels trok Kortrijk aan het langste eind, 7 wedstrijden eindigde op een gelijkspel en 3 keer toonde Bergen zich de betere.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Bergen is licht favoriet. Een gokje bij UNIBET op Kortrijk kan u iets meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Bergen met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 220 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Kortrijk strijkt u 300 euro op. Een gelijkspel kan u 340 euro opleveren. Vandaag is de laatste kans om uw bonus van 100 euro veilig te stellen! Vanaf morgen valt het terug op 60 euro.

Meer nieuws