Datum: 24/11/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Guldensporenstadion
Live Vanhaezebrouck brengt Carevic en Dupuis
Tomas Taecke
| 0 reacties
Vanhaezebrouck brengt Carevic en Dupuis
Foto: © SC

Het streekduel tussen KV Kortrijk en Cercle Brugge heeft vanavond heel wat om het lijf. Terwijl de gehavende Kerels de voeling met de top van het klassement niet willen verliezen, tracht de vereniging de recente wederopstanding verder vorm te geven.

Groen-zwart is aan de beterhand, dat doen de recente resultaten tegen Racing Genk en AA Gent althans vermoeden. Cercle moet de goeie lijn trachten door te trekken op bezoek bij een verzwakt Kortrijk. Met Reynaud, De Mets en Oussalah mist Vanhaezebrouck namelijk drie basisspelers wegens schorsing. Ook N'Diaye zit op de strafbank. Wijns en Mitrovic zullen er naar verwachting vanaf de eerste minuut bijlopen.

Bij Cercle is enkel Mertens nog geblesseerd. Opvallend is de niet-selectie van Oleg Iachtchouk. Ook Godderis ligt nog steeds in de lappenmand. Na de verliesbeurt van Lierse op Sclessin en de moeilijke opdrachten voor W-B (in Mechelen) en Charleroi (op bezoek bij Club) is deze wedstrijd de ideale gelegenheid voor groen-zwart om een eerste driepunter buitenshuis te boeken.

De partij wordt om 20 uur door scheidsrechter Lardot op gang geblazen worden. Alles is uiteraard LIVE via onze website te volgen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

KV Kortrijk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Kortrijk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 200 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Cercle strijkt u 340 euro op.


 

Meer nieuws