andAnderlecht
cerCercle Brugge
Datum: 01/12/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Lotto Park
Live Vidarsson moet Mbokani afstoppen
Vidarsson moet Mbokani afstoppen
Foto: © SC

Bij Anderlecht hebben ze al heel de week de mond vol van de match tegen Cercle Brugge. Niet zozeer dat ze de West-Vlamingen vrezen, maar de spelers kijken er naar uit om tegen Eidur Gudjohnsen te mogen spelen.

Het is bizar, maar quasi elke speler sprak over de match tegen Cercle als de match tegen Gudjohnsen. De IJslander mag op veel respect rekenen in het Astridpark, ook bij de fans als zoon van oud-speler Arnor. Wie er niet bij lopen zijn Olivier Deschacht en Sacha Iakovenko, beiden met een dijblessure.

Cercle Brugge ziet na het uitvallen van Anthony Portier de spoeling achteraan wel heel dun worden. Mogelijk wordt Vidarsson naar achteren getrokken en komt Smolders weer in de ploeg. Carvalho viel deze week uit.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht  is torenhoog favoriet. Een gokje bij UNIBET op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 75 euro bij een gok van 60 euro. Bij winst van Cercle strijkt u 600 euro op.

Meer nieuws