Datum: 15/12/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Daknam
Live Mokulu start bij Lokeren
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Mokulu start bij Lokeren
Foto: © SC

AA Gent knikkerde Lokeren uit de Beker, maar beide ploegen doen het de laatste weken minder in de competitie. De situatie van de Buffalo's is alom gekend en ook Lokeren heeft twee nederlagen op rij achter zijn naam. Bij Lokeren start Mokulu in plaats van Saglik.

Peter Maes kan op een vrijwel volledig fitte kern rekenen. Enkel Nill De Pauw zal er waarschijnlijk niet bij zijn door een schouderblessure. Lokeren verloor tegen Genk en KV Mechelen twee keer op rij en werd twee weken geleden door Gent uit de beker gewipt.

AA Gent kan buiten de langdurig geblesseerde Bernd Thijs ook geen beroep doen op Marcel Gecov en Tom Boere. De jongens van Bob Peeters proberen zich op te trekken aan het gelijkspel in de Beker en willen eindelijk weer aanknopen met de winst.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Lokeren  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Gent daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Lokeren met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 135 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Gent strijkt u 174 euro op.

Meer nieuws