lokSporting Lokeren
cerCercle Brugge
Datum: 26/12/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Daknam
Live Gehavend Lokeren ontvangt rode lantaarn
Fabian Morren
| 0 reacties
Gehavend Lokeren ontvangt rode lantaarn
Foto: © SC

Vanmiddag krijgt Lokeren het bezoek van rode lantaarn Cercle Brugge. De ploeg van trainer Peter Maes behaalde afgelopen vrijdag een zeer belangrijke zege.

Kerstvoetbal, maar het is nog maar de vraag of men bij Cercle Brugge de kalkoen goed verteerd heeft. Foeke Booy en zijn jongens hadden weinig reden tot vreugde na het 2-2-gelijkspel tegen Waasland-Beveren. Om toch nog kans te maken op het behoud zou er eigenlijk vandaag iets moeten geraapt worden op Daknam.

Lokeren deed een prima zaak door vrijdag op Kortrijk te winnen. Daardoor lijkt de play-off I stilaan een zekerheid voor de Oost-Vlamingen. Vandaag mist trainer Peter Maes de geschorsten Persoons en De Bock. Patosi en Taravel zijn dan weer geblesseerd.

Een gehavend Lokeren dus, misschien kan Cercle daar van profiteren. Trainer Foeke Booy kan op een nagenoeg fitte kern rekenen.

De wedstrijd kan u uiteraard weer live bij ons volgen vanaf 14.30 uur...

 Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Lokeren  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Lokeren met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 170 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Cercle Brugge strijkt u 440 euro op.

Meer nieuws