Datum: 26/01/2013 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Daknam
Live Deschacht speelt 300ste, Maric op de bank
Deschacht speelt 300ste, Maric op de bank
Foto: © SC

De komende weken krijgen we vrij veel voorsmaakjes op de play-offs. Zo bekampen vanavond Lokeren en Anderlecht elkaar, twee ploegen die quasi zeker zijn van PO I. En voor Anderlecht is Lokeren nooit een makkelijke uitmatch.

Peter Maes kan beschikken over een volledige kern behalve natuurlijk Boubacar Copa en Hamdi Harbaoui die op de Afrika Cup aanwezig zijn. Hun vervangers deden het vorige week tegen OHL echter meer dan behoorlijk. Vooral Mokulu die drie goals voor zijn rekening nam. Ook vanavond wordt er op de snelle aanvaller gerekend.

John van den Brom van zijn kant, kan zijn droommiddenveld nog niet uitspelen. Lucas Biglia is niet fit genoeg, Ronald Vargas is nog niet helemaal hersteld en Demy de Zeeuw is nog niet speelgerechtigd. De kans is dus groot dat Kanu en Kljestan nog eens samen aan de aftrap komen met Praet en De Sutter voor zich.

Standard topfavoriet bij UNIBET !

Unibet dicht Anderlecht de meeste kans op winst toe. Een gokje van 60 euro bij UNIBET op paars-wit kan 102 euro opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

60 euro inzetten op Lokeren kan u bij winst 270 euro opleveren.

Meer nieuws