Datum: 25/01/2013 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Reza start voor het eerst, Ono op de bank
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Reza start voor het eerst, Ono op de bank
Foto: © SC

Vanavond ontvangt Standard Luik KV Kortrijk. Standard staat momenteel op een gedeelde vierde plaats met zeven punten meer als Kortrijk, dat voorlopig net buiten Play-off I valt op de zevende plaats. Reza start in de basis.

Een echte zespuntenmatch is het niet maar het belang van deze wedstrijd kan niet onderschat worden. Hein Vanhaezebrouck vergeleek enkele dagen terug de strijd om Play-off I met een treinrace. Wel, als Kortrijk verliest vanavond en Genk én Club Brugge winnen, is de trein zo goed als ontspoord.

Bij Standard is het momenteel hommeles na het vertrek van Pocognoli en Goreux. De fans hekelen het transferbeleid van voorzitter Duchâtelet. Trainer Rednic houdt vol dat er snel spelers bijkomen en hoopt dat de fans zich vanavond niet tegen de ploeg keren. De Japanse nieuwkomer Ono zit in de kern en start op de bank.

Selectie Standard: Kawashima, Moris, Cissé, Ciman, Opare, Kanu, Van Damme, Arslanagic, Buyens, Bulot, Ajdarevic, Koç, Fiore, Ono, Reza, Buzaglo, Batshuayi en Phellype.

Standard topfavoriet bij UNIBET !

Unibet dicht Standard de meeste kans op winst toe. Een gokje van 60 euro bij UNIBET op de Rouches kan 90 euro opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

60 euro inzetten op Kortrijk kan u bij winst 360 euro opleveren.

Meer nieuws