zwaZulte Waregem
lieLierse SK
1-0
2-0
Datum: 26/01/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Regenboogstadion
Live Zulte Waregem wil tweede plaats behouden
Christophe van den Boom
| 0 reacties
Zulte Waregem wil tweede plaats behouden
Foto: © SC

Zulte Waregem neemt het vanavond op tegen Lierse. De West-Vlamingen hopen om hun tweede plaats te behouden, terwijl Lierse de punten nodig heeft om weg te blijven uit de degradatiezone.

Bruno Godeau blikte op de website van Zulte vooruit op de match. “We moeten deze wedstrijd winnen. De trainer heeft gezegd dat het onze ambitie moet zijn om tegen Lierse en Cercle zes op zes te pakken. Als we nog enkele punten sprokkelen hebben we zekerheid over Play-Off 1, maar  we blijven alles match per match bekijken en willen zo hoog mogelijk eindigen.

Het veld in Waregem ligt er intussen goed bij. De veldverwarming lijkt zijn werk te doen, waardoor het dunne sneeuwlaagje snel weer wegsmelt. Een definitieve inspectie volgt later. De club verwacht geen problemen voor de wedstrijd van vanavond.

Essevee neemt wel andere maatregelen voor de supporters. Door het koude winterweer zal de kantine boven gesloten blijven. De supporters zullen vanaf 19u30 terecht kunnen in Studio Essevee.

Bij Lierse zijn de nieuwkomers Richard Ofori en Lens Annab speelgerechtigd. Zij zitten in de kern. Ahmed Aboumosalam zal zijn eerste van twee schorsingsdagen uitzitten, nadat hij een rode kaart op liep bij de Beloften. Ook Ahmed Samir Farag zal niet kunnen spelen. Hij kampt met een knieblessure.

Zulte Waregem is uitgesproken favoriet bij UNIBET !

Unibet schuift Zulte Waregem naar voren als winnaar. Een gokje van 60 euro bij UNIBET op Essevee kan 138 euro opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

60 euro inzetten op Lierse kan u bij winst 390 euro opleveren.

Meer nieuws