Datum: 09/03/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Freethiel
Live Houdt Deloose de netten schoon?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Houdt Deloose de netten schoon?
Foto: © SC

Waasland-Beveren ontvangt op de voorlaatste speeldag Beerschot. Een overwinning van de thuisploeg kan Beerschot - afhankelijk van het resultaat in Lier - veroordelen tot het spelen van Play-off III. Doelman Stefan Deloose speelt zijn eerste match voor Beerschot.

Glen De Boeck heeft Waasland-Beveren er dit seizoen bovenop geholpen. Twee speeldagen voor het einde van de competitie is het al verzekerd van een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League. De trainer kan zijn een van zijn vorige werkgevers nu wel veroordelen tot het spelen van Play-off III, waardoor de wedstrijd ook voor Waasland-Beveren een extra pigment krijgt.

Selectie Waasland-Beveren:

Michael Clepkens, Kassim Doumbia, Karim Belhocine, Jurgen Cavens, Rachid Farssi, Barak Badash, Jordan Reamcle, Augusto Da Silva, Gal Shish, Bas Sibum, Wesley Sonck, Jonathan Rowell, Daniel Cruz, Stijn De Smet, Cédric D’Ulivo, Jonas Ivens, Siebe Blondelle, Vito Plut en Colin Coosemans.

Beerschot van zijn kant moet minstens hetzelfde resultaat behalen dan Lierse thuis tegen Kortrijk om in de strijd te blijven voor Play-off II. Het wint dus beter om zijn lot nog min of meer in eigen handen te houden. Stijn Stijnen is geschorst en Stefan Deloose neemt zijn plaats in doel in. Het wordt de eerste officiële wedstrijd in de kleuren van Beerschot voor de 23-jarige doelman.

Selectie Beerschot:

Marzo, D. Wuytens, Brillant, De Decker, Raman, Kennedy, Dayan, Suk, Losada, Ogunjimi, Van Langendonck, Chanot, Ojo, Deferm, Lépicier, Deloose, Bodor en Van Acker.

Scoort Benito Raman opnieuw voor Beerschot? Waag er een gokje op bij UNIBET . Als je 60 euro inzet op een doelpunt van Raman, dan kan je zo maar eventjes 216 euro terugverdienen bij een doelpunt van de jonge Belg. Stel je bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Meer nieuws