Datum: 12/08/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Buffalo's met onuitgegeven elftal tegen OHL
Buffalo's met onuitgegeven elftal tegen OHL
Foto: © SC

Met een vertimmerde basiself gaat AA Gent vanavond op zoek naar eerherstel na twee nederlagen eerder deze week. Trond Sollied is genoodzaakt ferm te sleutelen wanneer OHL over de vloer komt.

Hoogspanning in het Ottenstadion. De Buffalo's kunnen zich absoluut geen derde nederlaag in acht dagen tijd permitteren. Na eerdere snertwedstrijden tegen Zulte Waregem en Videoton moeten de Gentenaars zich in de vooravond herpakken tegen de Brabanders. OHL puurde één punt uit de eerste twee wedstrijden, maar heeft nog iets recht te zetten na de pandoering die het vorig seizoen in de Arteveldestad kreeg.

Trond Sollied kiest volgens HN voor een onuitgegeven elftal, vooral door de onbeschikbaarheid van een handvol spelers. Soumahoro is onvoldoende hersteld en loopt er vanavond niet bij. Hetzelfde geldt voor Baric en Rafinha. Skarabot en Wallace zijn vanavond de flankverdedigers, Maréval komt centraal naast Melli te spelen door de schorsing van Arzo.

Op het middenveld vormen Gecov, Van der Bruggen en Messoudi de centrale driehoek. Thijs is onvoldoende hersteld, N'Diaye is geschorst. De voorlinie zal vermoedelijk door Kola, Remacle en Conté gevormd worden.

Aan de overzijde heeft Ronny Van Geneugden iets minder maar toch voldoende kopzorgen. Vanaudenaerde ligt er zes weken uit, Buysens vervangt hem als rechtsachter. Ruytinx, De Vriese en Thompson zijn nog steeds geblesseerd.

Scheidsrechter Colemonts moet de partij in goeie banen leiden. De wedstrijd is vanaf 18 uur LIVE te volgen via onze website.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

AA Gent  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op OHL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AA Gent  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 130 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van OHL strijkt u 800 euro op.

Meer nieuws