Datum: 10/08/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Standard en W.Beveren scoorden al
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Standard en W.Beveren scoorden al
Foto: © SC

Nu moet het gebeuren voor Standard. De Rouches willen op de derde speeldag eindelijk hun eerste overwinning van het seizoen. Waasland-Beveren moet het slachtoffer worden.

Update:
Bij Standard grijpt Ron Jans in: Ogunjimi en Ajdarevic worden naar de bank verwezen, Seijas en Ezekiel moeten voor meer dreiging zorgen. Bij Waasland-Beveren  neemt Mendy de plaats in Ladrière.

Jans kan voorlopig niet tevreden zijn. Met 1 op 6 presteert Standard onder de verwachtingen. De Luikse club kon zelfs nog geen enkele keer scoren. Vorige week bleef het tegen tien man van Lierse steken op een 0-0-gelijkspel.

Waasland-Beveren scoorde dit seizoen tot dusver één keer, op de eerste speeldag tegen Club Brugge. Vorig weekend pakte de ploeg van Dirk Geeraerd zijn eerste punt. Tegen KV Mechelen werd het thuis 0-0.

Beide ploegen kunnen de punten dus heel goed gebruiken. Volgens trainer Ron Jans is de trein vertrokken als er een keer gescoord wordt. “Ik heb in ieder geval zin om een keer mijn armen in de lucht te steken”, zegt de Nederlander.

Bij Standard ontbreken Opare, Tavares, Kanu en Batshuayi. Die laastste kan dus nog steeds niet van waarde zijn voor de Rouches. Mogelijk start Gonzalez op de bank en krijgt Buzaglo zijn plek in het elftal.

Bij Waasland-Beveren ontbreekt niemand. Dugary speelt zijn basisplaats mogelijk kwijt na de matige eerste helft van tegen KV Mechelen.

Meer nieuws