Datum: 18/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: King Power at Den Dreef
Live Rudy start op de bank bij Cercle
Christophe van den Boom
| 0 reacties
Rudy start op de bank bij Cercle
Foto: © SC

Cercle Brugge en OH Leuven nemen het vanavond tegen elkaar op in Den Dreef. Beide ploegen kenden een niet al te beste start en gaan nu op zoek naar die eerste driepunter.

OHL is na twee gelijke spelen en een verlies op zoek naar de eerste overwinning. Kind van de rekening is Cercle Brugge, dat samen met Waasland-Beveren op een laatste plaats staat. De Leuvenaren hopen daardoor aansluiting te maken met de top 10.

Afrekenen met de Bruggelingen wordt geen gemakkelijke klus, want Cercle is een gewond dier. Groen-zwart blijft met 1 op 9 op een gedeelde laatste plaats en wil daar van weg. Nu dat Rudy terug is uit blessure, kan Bob Peeters rekenen op zijn type-elftal om de eerste overwinning van het seizoen binnen te halen. Het zou een goed begin zijn om daarna een reeks neer te zetten, om hun ambities voor play off 1 kracht bij te zetten.

OHL kent evenmin problemen met de kern en kan rekenen op alle basisspelers. Het wordt een strijd op het scherpst van de snee, want de drie punten zijn voor beide ploegen even belangrijk aangezien ze uit de onderste regionen van het klassement willen ontsnappen. 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

OHL is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat OHL met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 250 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Cercle Brugge strijkt u 260 euro op.

Meer nieuws