Datum: 18/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Freethiel
Live Heel wat wijzigingen bij Gent en bij Waasland-Beveren
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Heel wat wijzigingen bij Gent en bij Waasland-Beveren
Foto: © SC

AA Gent staat vanavond op het veld van Waasland-Beveren al meteen onder druk na een teleurstellende competitiestart. De promovendus wil dan op zijn beurt maar al te graag een eerste overwinning boeken. Beide coaches voerden een aantal wijzigingen door.

Robby Morren in Beveren

Update:
Bij Gent brengt Trond Sollied een halve nieuwe ploeg tussen de lijnen. Skarabot, Wallace, Conte, Messoudi en Rodgers zijn er niet meer bij. Cedros, Gecov, Arbitman, N'Diaye en Arzo verschijnen aan de aftrap.
Ook Dirk Geeraerd sleutelde aan zijn elftal. Hij brengt Cavens, D'Ulivo en Ladriere aan de aftrap terwijl Van Hemert en Blondelle vrede moeten nemen met een plaats op de bank. Seoudi valt naast de ploeg.

AA Gent werd Europees uitgeschakeld, verloor op het veld van Zulte Waregem en kwam thuis tegen OHL niet verder dan een gelijkspel. Het resultaat is een teleurstellende 4 op 9. Een overwinning tegen de nieuwkomer in eerste klasse is dan ook een must om de aansluiting met de top al niet onmiddellijk te verliezen.

Waasland-Beveren heeft een bijzonder zwaar programma. Nederlagen tegen Club Brugge en Standard en een gelijkspel tegen KV Mechelen zorgen voor een 1 op 9. Om een schamele 1 op 12 af te wenden moet de club punten pakken in zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen.

Dirk Geeraerd kan nog steeds geen beroep doen op Cruz, de van Gent gehuurde Lepoint is niet speelgerechtigd. Bij AA Gent liggen Boere en Mboyo nog in de lappenmand. 

Nieuw: kruip in de huid van de coach en stel jouw elftal samen!

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

AA Gent  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op FC Aktobe daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis!

Gaat AA Gent  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 165 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Waasland-Beveren strijkt u 500 euro op.

Meer nieuws