zwaZulte Waregem
kvkKV Kortrijk
Datum: 18/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Regenboogstadion
Live Zulte verdedigt leiderspositie in West-Vlaamse derby
Pieter Vierstraete
| 0 reacties
Zulte verdedigt leiderspositie in West-Vlaamse derby
Foto: © SC

Zulte Waregem en KV Kortrijk staan tegenover elkaar in een aantrekkelijke West-Vlaamse derby. Een belangrijke partij voor beide ploegen in dit prille seizoensbegin.

Zulte-Waregem verdedigt vanavond zijn status als co-leider in het eigen Regenboogstadion tegen provinciegenoot KV Kortrijk. Onder de gekende hand van Francky Dury werden Standard Luik en AA Gent zomaar aan de kant geschoven op de twee eerste speeldagen. Alleen Adrie Koster wist met zijn Beerschot thuis een 1-1 gelijkspel af te dwingen.

KV Kortrijk kende een vreemde start aan het seizoen 2012-2013. Na een mooie draw tegen Anderlecht op de openingsspeeldag en uitwinst op Cercle, werd thuis pardoes verloren van Charleroi. Met vier punten staan de mannen van Hein van Haezebrouck en beetje halfslachtig in de lage middenmoot.

Kortrijk kan voor het burenduel niet rekenen op de geschorste Gertjan De Mets. Dylan Ragolle is dan weer geblesseerd. Mario Carevic en Peter Czvitkovics werden niet geselecteerd en zullen bij de beloften spelen.

Bij thuisploeg Zulte-Waregem ontbreken Hernán Hinostroza en Jérémy Serwy.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Zulte-Waregem  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op KV Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Zulte Waregem met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 195 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Kortrijk strijkt u 360 euro op.

Meer nieuws