Datum: 25/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Beerschot op zoek naar eerste driepunter
Beerschot op zoek naar eerste driepunter
Foto: © SC

Beerschot heeft nog maar één puntje kunnen verzamelen in zijn eerste vier wedstrijden. Tegen Charleroi in eigen huis staat de druk dus op de ketel. Halen de Ratten hun eerste zege vanavond?

Beerschottrainer Adrie Koster laat Dries Wuytens nog even buiten de selectie na zijn blessure. Roy Dayan en Nick van Asch zijn beiden out met een rugblessure.  "Er is nog geen sprake van stress na de één op twaalf", aldus Koster. "De realiteit is nu eenmaal dat we maar één punt hebben, maar we hebben niet tegen de minste tegenstanders gespeeld. De drive is er. We moeten geconcentreerd en scherp aan onze volgende wedstrijd beginnen en punten gaan pakken."

Charleroi kreeg vorige week een rammeling van Standard in eigen huis, maar Beerschot is een ploeg die de Carolo's in het verleden wel lag. De Carolo's hebben momenteel één overwinning op hun conto. Bij winst kan Beerschot dus goede zaken doen.

Wat denkt UNIBET over de wedstrijd?

Beerschot is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Charleroi daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Beerschot met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 170 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van de Carolo's strijkt u 475 euro op.

Meer nieuws