Datum: 26/08/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Buffalo's met Thijs op zoek naar derbyzege
Tomas Taecke
| 0 reacties
Buffalo's met Thijs op zoek naar derbyzege
Foto: © SC

AA Gent wil tegen streekgenoot Lokeren de slechte augustusmaand alsnog positief afronden. Bernd Thijs maakt voor het eerst dit seizoen deel uit van de wedstrijdselectie.

Niet AA Gent maar Sporting Lokeren heeft deze week een Europese opdracht in de benen. De Waaslanders wonnen van het Tsjechische Viktoria Pilzen en trekken vol vertrouwen naar het Ottenstadion. De Buffalo's wonnen dan wel van Waasland-Beveren, maar echt vlotjes loopt het niet in de Arteveldestad.

Sollied hoopt zijn team met een fitte Bernd Thijs opnieuw op de rails te krijgen. De Limburger zit voor het eerst in de wedstrijdkern en zal ook meteen in de basiself postvatten. Maréval is er niet bij: hij sukkelt met de adductoren en kwam deze week niet aan trainen toe. Bij Lokeren is enkel El Mouataz afwezig.

De partij wordt om 18 uur op gang gefloten en is LIVE te volgen op onze website.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

AA Gent  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AA Gent  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 165 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lokeren strijkt u 490 euro op.

Meer nieuws