Datum: 26/08/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Luminus Arena
Live Been brengt Koulibaly en Limbombe, Leye speelt
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Been brengt Koulibaly en Limbombe, Leye speelt
Foto: © SC

Racing Genk staat voor een heel belangrijke week. Tegen Zulte Waregem moet worden gewonnen om de aansluiting met de top niet te verliezen. De bezoekers blijven mits winst leider.

Robby Morren in Genk

Update:
Bij Genk houdt Mario Been Monrose en Nadson op de bank, in hun plaats spelen Limbombe en Koulibaly. Bij Zulte Waregem is Leye tijdig fit geraakt.

Met 6 op 12 kan men in Limburg niet van een geslaagde start spreken. Om de aansluiting met de top niet al na 5 speeldagen te verliezen, zijn de 3 punten een must. De tegenstander is Zulte Waregem dat een verrassend sterke seizoensstart kent en mits winst aan de leiding blijft. Alle ingrediënten voor een boeiende pot voetbal zijn dus aanwezig.

Genk moet opstaan na de wanprestatie tegen Luzern. Wellicht sleutelt trainer Mario Been aan de verdediging. Koulibaly viel in tegen Luzern en start centraal achterin naast Anele. Hubert neemt voor het eerst weer plaats op de bank, Simaeys, Barda, Joneleit en Ayub zijn geblesseerd.

Leye fit
Bij Zulte Waregem beschikt Francky Dury over een quasi volledige kern. Hinostroza en Leye zijn fit en komen aan de aftrap. Dury stuurt een groep de wei in die niets te verliezen heeft en barst van het vertrouwen na de 10 op 12.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Zulte Waregem daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat RC Genk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 175 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Zulte Waregem strijkt u 440 euro op.

Meer nieuws