wbeSK Beveren
cerCercle Brugge
Datum: 01/09/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Freethiel
Live W-B en Cercle strijden om eerste zege
Tomas Taecke
| 0 reacties
W-B en Cercle strijden om eerste zege
Foto: © SC

Twee clubs prijken met één punt en zonder zege onderaan de klassering. Waasland-Beveren en Cercle Brugge gaan in een onderling duel voor de eerste driepunter van het seizoen.

Na vijf speeldagen zijn zowel Waasland-Beveren, de gedoodverfde degradatiekandidaat, en Cercle Brugge, de kwakkelende revelatie van vorig seizoen, nog steeds op zoek naar een eerste driepunter. In een onderling duel kruisen beide clubs de degens met als inzet een eerste seizoensoverwinning.

Hoogspanning troef op de Freethiel, waar vooral Cercle Brugge zich geen nieuwe nederlaag kan permitteren. Bob Peeters zal mogelijk sleutelen aan zijn elftal, dat vorige week met de billen bloot ging tegen Lierse SK (0-3). Grégory Mertens is ondertussen opnieuw speelklaar en komt in de basiself. Hans Cornelis is de enige geblesseerde en wordt vervangen door Karel Van Roose.

Aan de overzijde is Ghadir buiten strijd. Lepoint zit een schorsingsdag uit na de rode kaart van vorige week, hetzelfde geldt voor Kevin Janssens.

De partij wordt om 20 uur op gang geblazen door scheidsrechter Peter Vervecken en is natuurlijk LIVE te volgen via onze website.

Wat denkt UNIBET over de wedstrijd?

Cercle is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Waasland-Beveren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Cercle Brugge met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 245 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van W-B strijkt u 265 euro op.

Meer nieuws