gnkKRC Genk
wbeSK Beveren
Datum: 15/09/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Luminus Arena
Live Van Hout debuteert voor Genk tegen Waasland-Beveren
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Van Hout debuteert voor Genk tegen Waasland-Beveren
Foto: © SC

Racing Genk ontvangt Waasland-Beveren in de Cristal Arena. Winst is een must voor Genk indien het de top van het klassement niet uit het oog wil verliezen.

Update:
Geen Laszlo Köteles bij RC Genk. De Hongaarse doelman liep tijdens de laatste training een enkelblessure op en zal wellicht enkele weken buiten strijd zijn. Daardoor maakt Kristof Van Hout zijn debuut voor de Limburgse club. 

Bij Waasland-Beveren moet Dugary vrede nemen met een plaats op de bank tegen zijn ex-club. Lardenoit geraakte tijdig fit en speelt. Voorin moet Plut en Badash voor het nodige doelgevaar zorgen.

Genk is deze competitie nog steeds ongeslagen maar geraakte  niet verder dan een gelijkspel tegen Cercle, OHL, Lierse en Anderlecht. Dat maakt dat het na 6 speeldagen vrede moet nemen met 10 punten. Winst tegen de voorlaatste uit het klassement is dus een must.

Dat bevestigde ook Mario Been op de persbabbel. "Wil je iets te vertellen hebben in België, dan moet je dit soort wedstrijden gewoon winnen maar er zal geen sprake zijn van onderschatting", aldus de oefenmeester die onmiddellijk ook zijn opstelling prijsgaf. 

Simaeys neemt zijn plaats weer in centraal in de defensie, Vossen en De Ceulaer vormen het spitsenduo. Op het middenveld behoudt Been het vertrouwen in Monrose, Hyland, Gorius en Buffel.

Waasland-Beveren boekte twee weken geleden zijn eerste overwinning van het seizoen, een hele belangrijke tegen Cercle Brugge. Coach Dirk Geeraerd zal wellicht trachten om vanuit een goede organisatie te wachten op countermogelijkheden. Mendi en Zennaro vielen naast de kern. Didier, Lepoint en Gadhir zijn geblesseerd.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Waasland-Beveren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat RC Genk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 130 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Waasland-Beveren strijkt u 950 euro op.

Meer nieuws